Ring +45 36 99 01 39 info@flowfitmallorca.com

AKTIV FERIE

AKTIV FERIE

AKTIV FERIE

I UGERNE 14-15-16-17

Hos Flow Fit Mallorca kan du deltage i alle de aktiviteter du har lyst til helt gratis. Få nye fantastiske bekendtskaber eller nyd lidt kvalitetstid sammen med familien. Alt sammen i aktive- og familiære rammer i de smukke omgivelser i Puerto Pollensa.

Tag på en aktiv ferie sammen med Flow Fit Mallorca.

UDPLUK AF GRATIS AKTIVITETER

SUP

SUP (Stand Up Paddle) er blevet den helt store trend inden for vandsport. Har du endnu ikke prøvet SUP, så er det helt sikkert noget, som du godt kan begynde at glæde dig til.

Hos Flow Fit Mallorca slipper vi vores indre vandhunde løs og prøver kræfter med balancen på SUP boardet og snupper en dukkert i det klare vand ind i mellem. Kom og vær med til et par hyggelige timer, med grin, sjov og samvær.

Yoga

Yoga er godt for krop og sjæl og bruges f.eks. til at smertelindre, stress forbygge, forstoppelse og søvnløshed eller som træning og personlig udvikling. I yoga kobles vejrtrækning sammen med forskellige kropsstillinger.

Hos Flow Fit Mallorca rykker vi ned på stranden og nyder den friske luft, smukke natur og havets bølgen, imens vi opnår fysisk og psykisk velvære gennem yogaøvelser.

 

Fodboldgolf

Fodboldgolf er en forholdsvis ny sportsgren og kender du lidt til golf, så forgår fodboldgolf ligesom golf, hvor bolden skal i hullet på baner, som er tildelt forskellige par. I fodboldgolf bruges foden bare i stedet for en golfkølle.

Hos Flow Fit Mallorca er banen rykket ned på stranden, så vær klar på at få sand i skoene, sol på kinderne og få nye bekendtskaber eller sjov og hyggelig tid sammen med familien.

Strandlege

Strandlege er forskellige lege og konkurrencer for sjov på stranden. Her kan blandt andet nævnes sandslot-konkurrence, strand-OL og forskellige dyster hold mod hold.

Hos Flow Fit Mallorca kan hele familien være med når vi rykker ned på stranden og konkurrerer og har det sjovt med forskellige strandlege. Tag resten af familien i hånden og kom og vær med til sjov og hygge, sammen med andre familier.

 

 

Outdoor Crossfit

Crossfit er kendetegnet ved høj intensitet og aktivering af mange muskler samtidig og kan derfor blandt andet på kort tid give en bedre kondition og øget styrke, balance og koordination.

Hos Flow Fit Mallorca rykker vi udendørs og træner crossfit, så vi samtidig kan nyde Mallorcas solstråler og skønne natur. Vi bruger primært naturens redskaber til hjælps og det vil sige, at vi laver styrketræning i det tunge strandsand, op af træer eller bruger opstillede bænke til hjælps så alle kan være med.

 

Beachvolley

Beachvolley er en variant af volleyball, som spilles i sand. Forbered dig på solserv, vind og et “dyk” i sandet.

Hos Flow Fit Mallorca er vi klar på kamp. Kan dig og dit hold slå de blå Flow Fit trøjer af banen?

Vi spiller selvfølgelig for sjov og alle kan være med til beachvolley på stranden.

 

Kajak

Kajaktur på havet ud for Puerto Pollensa. Kan det blive mere smukt? Med sol, let bølgen og alle bjergene i baggrunden.

Hos Flow Fit Mallorca tager vi dig med ud på en skøn tur på havet. Her er plads til alle, så tag familien eller vennerne med og nyd denne oplevelse, med den skønneste ro og udsigt fra havet af.

 

Åbenvands-svømning

Åbenvands-svømning er svømning i det åbne hav, med dertilhørende bølger, fisk og smagen af saltvand. I mange triatlon stævner foregår svømmedelen netop i det åbne hav, så synes du, det kunne være spændende at prøve af, sammen med mange andre vandglade gæster, er dette en oplagt mulighed.

Hos Flow Fit Mallorca tager vi ned på stranden og prøver kræfter med åbenvands-svømning. Der vil være tilknyttet en guide, der hjælper og giver lidt gode fif med på vejen. Alle svømmeniveauer kan være med.

 

Cykeltræning

Cykeltræning er en sund sport og hvad er bedre end dette kombineret med en absolut fantastisk skøn natur? Mallorca er nemlig en rigtig cykel-ø, hvor både professionelle og motionister fra hele Europa, kommer til øen for at få lårmusklerne trænet.

Hos Flow Fit Mallorca kan du tage med ud og cykeltræne og nyde Mallorcas skønne natur og møde nye bekendtskaber blandt ligesindet. Holdene vil være delt op i niveau, med hver deres guide. Vi cykler på racercykler, som kan lejes på stedet.

 

Vandreture

Vandreture på Mallorca er det oplagte sted for dig der elsker naturen. Mallorca har over 300 solbeskinnede dage om året kombineret med enestående landskaber og charme.

Hos Flow Fit Mallorca tager vi dig med ud på nogle af de populære og helt igennem fantastiske vandreruter med den smukkeste natur, du kan forestille dig. Pak vandreskoene og vær klar på nogle hyggelige timer, sammen med andre natur- og vandreentusiaster.

 

Referencer
Det siger vores gæster
Flow Fit Mallorcas lokation i Puerto Pollensa er fantastisk og området er super godt til triatlon træning. Jeg kommer helt sikkert igen! Jeg skar, det år, betydelige minutter af min Ironman tid. Mads Korsager

Ironman, 38 år og far

Vi tog afsted hele familien inklusiv svigerforældre. Det var en helt igennem fantastisk træningslejr med Flow Fit Mallorca. Kim Stokholm

Ironman, 42 år og far til 2

Flow Fit Mallorca stod for transport, ophold, cykler & en unik gourmetmiddag. Alt sammen er med til skabelsen af en fantastisk cykeloplevelse på Mallorca. Alt klappede perfekt! Vi kommer retur igen næste år. Stor anerkendelse af et godt stykke arbejde. Siigurd.dk

Netværksgruppe

Tak for en super dejlig uge Flow Fit Mallorca. Det har været så lærerigt, sjovt og udfordrende. The Pink Ladies vender frygteligt retur før I ved det. Trine, Tine, Tina og Jeanette

Pink Ladies

Flow Fit Mallorca

Tlf.: +45 28 49 52 05

Email: info@flowfitmallorca.com

Rejsegarantifonden nr. 2727

Rejsebetingelser

Sitemap

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!