AKTIV FERIE

Aktiv ferie
for alle

Saml dine venner og familie til den bedste tid sammen

Hos Flow Fit Mallorca kan du tage familien eller vennerne under armen, eller du kan rejse alene. Når du rejser med os, får du et bredt udvalg af daglige guidede aktiviteter som vandring, løb, cykling, yoga, beachvolley og meget mere. Alle aktiviteterne er guidet af danske guider og gratis at deltage i når du rejser med os. Og det allerbedste er, at du ikke skal beslutte dig før på dagen (nogle aktiviteter dagen inden) hvad du gerne vil deltage i. På den måde kan du nyde ferien bedst muligt og tage en dag ad gangen.

Apartments
Apartments

Cykelrejser

Mallorca bliver ikke kaldt cykelparadiset uden grund. Vi tilbyder dig en cykelferie på Mallorcas gode veje og fantastiske omgivelser. Du kan træde i pedalerne og opleve Mallorcas bjerge og smukke natur på egen hånd – eller du kan tage med på vores guidede cykeltræninger der kører afsted hver dag inddelt i A, B, C, D hold, så alle kan være med. Hvis du ikke har din egen cykel med kan du leje en af Flow Fit Mallorcas spritnye racercykler.

Vandreferie

Europas smukkeste vandreområde

Oplev de betagende og nærmest maleriske udsigter på vores guidede vandreture. Udforsk Mallorcas smukke bjergkæder og vandrestier sammen med andre vandreentusiaster. De guidede vandreture varierer i sværhedsgrad og længde så alle kan være med. Vores guider kender de smukkeste ruter på Mallorca og du er inviteret med.

Apartments
Apartments

NYHED: AKTIV FERIE FOR BØRNEFAMILIER I PÅSKEFERIEN OG EFTERÅRSFERIEN 2020

Hos Flow Fit Mallorca byder vi alle velkomne og som noget helt nyt præsenterer vi nu Flow Fit Mallorcas børnefamilieuger i uge 15, 16 og 42, hvor der udover vores normale aktivitetsprogram også er et børne/ familieprogram samt vores børneklub Flow Kids for børn mellem 5 og 12 år. I Flow Kids klubben får børnene oplevelser som børneyoga, børneløb, dans, kreative lege og meget mere. Lad vores erfarende børnepersonale tage sig af børnene imens mor og far f.eks. tager med på en guidet cykeltur. Derudover er der gratis Flow Kids t-shirt til alle børn i klubben.

Guidede aktiviteter med dansktalende guider

Vores daglige aktivitetsprogram er planlagt og guidet af vores danske guider. Programmet der varierer fra dag til dag, er spækket med superfede guidede aktiviteter, hvor du får en på opleveren og hvor alle kan være med. Du kan deltage sammen med din familie eller venner eller I kan deltage i hver jeres aktivitet og mødes senere og tage på stranden eller slappe af ved poolen.

Der er mulighed for at leje racercykel direkte igennem os, hvis du skal med på en guidet cykeltræning i Mallorcas smukke natur og bjerge.

Apartments
Apartments

Klub / virksomhedsrejser

Skal din triathlonklub, løbeklub, fritidsklub eller virksomhed have den bedste oplevelse sammen, så er Flow Fit Mallorca klar til at hjælpe jer. Vi skræddersyer jeres tur, så den indeholder alt hvad I ønsker.

Ring på +45 36 96 59 85 for at høre om jeres muligheder.

skræddersyet din næste aktiv ferie