Ring +45 28 49 52 05 info@flowfitmallorca.com

AKTIV FERIE

AKTIV FERIE

AKTIV FERIE

I UGERNE 14-15-16-17 2019

Hos Flow Fit Mallorca kan du deltage i gratis aktiviteter for alle. Få nye fantastiske bekendtskaber og venner eller nyd kvalitetstid med familien i aktive og familiære rammer i de smukke omgivelser i Puerto Pollensa.

Tag på en aktiv ferie sammen med Flow Fit Mallorca.

UDPLUK AF GRATIS AKTIVITETER

SUP

SUP (Stand Up paddle) er blevet den helt store trend inden for vandsport. Har du endnu ikke prøvet SUP, så er det helt sikkert noget, du godt kan begynde at forberede dig på.

Hos Flow Fit Mallorca slipper vi vores indre vandhunde løs og prøver kræfter med balancen på SUP boardet og snupper en dukkert i det klare vand ind i mellem. Kom og vær med til et par hyggelige timer, med grin, sjov og samvær.

Yoga

Yoga er godt for krop og sjæl og bruges f.eks. til forskellige lidelser, som smerter, stress, forstoppelse og søvnløshed eller til personlig udvikling. I yoga indøves der blandt andet vejrtrækningsteknikker og kropsstillinger.

Hos Flow Fit Mallorca rykker vi ned på stranden og nyder den friske luft, smukke natur og havets bølgen, imens vi opnår fysisk og psykisk velvære gennem yoga øvelser.

 

Fodboldgolf

Fodboldgolf er en forholdsvis ny sportsgren og kender du lidt til golf, så forgår fodboldgolf ligesom golf, hvor bolden skal i hullet på baner, som er tildelt forskellige par. I fodboldgolf bruger vi bare vores ben i stedet for en golfkølle.

Hos Flow Fit Mallorca er banen rykket ned på stranden, så vær klar på at få sand i skoene, sol i nakken og få nye bekendtskaber eller sjov og hygge sammen med familien.

Strandlege

Strandlege er forskellige lege og konkurrencer for sjov på stranden. Her kan blandt andet kan nævnes sandslot-konkurrence, strand-OL og forskellige dyster hold mod hold.

Hos Flow Fit Mallorca kan hele familien være med, når vi rykker ned på stranden og konkurrerer og har det sjovt med forskellige strandlege. Tag resten af familien i hånden og kom og være med til sjov og hygge, sammen med andre familier.

 

 

Outdoor Crossfit

Crossfit er kendetegnet ved høj intensitet og aktivering af mange muskler samtidig og kan derfor blandt andet på kort tid give en bedre kondition og øget styrke, balance og koordination.

Hos Flow Fit Mallorca rykker vi udendørs og træner crossfit, så vi samtidig kan nyde Mallorcas solstråler og skønne natur. Vi bruger primært naturens redskaber til hjælps og det vil sige, at vi laver styrketræning i det tunge strandsand, op af træer eller bruger opstillede bænke til hjælps og alle kan være med, på det niveau man er på.

 

Beachvolley

Beachvolley er en variant af volleyball, som spilles i sand. Forbered dig på solserv, vind, “dyk” i sandet og fingermeldinger til serveren.

Hos Flow Fit Mallorca er vi klar på kamp. Kan dig og dit hold jorde de blå Flow Fit trøjer af banen?

Vi spiller selvfølgelig for sjov og alle kan være med til beachvolley på stranden.

 

Kajak

Kajaktur på havet ud for Puerto Pollensa på Mallorca, kan det blive mere smukt? Med sol, let bølgen og alle bjergene i baggrunden.

Hos Flow Fit Mallorca tager vi dig med ud på en skøn tur på havet. Her er plads til alle, så tag familien eller vennerne med og nyd denne oplevelse, med den skønneste ro og udsigt fra havet af.

 

Åbenvands-svømning

Åbenvands-svømning er svømning i det åbne hav, med dertilhørende bølger, fisk og smagen af saltvand. I mange triatlon stævner foregår svømmedelen nettop i det åbne hav, så synes du, det kunne være spændende at prøve af, sammen med mange andre vandglade gæster, er dette en oplagt mulighed.

Hos Flow Fit Mallorca rykker vi ned på stranden og prøver kræfter med åbenvands-svømning. Der vil være tilknyttet en guide, der hjælper og giver lidt gode fif med på vejen. Alle kan være med og svømme på det niveau man er på.

 

Cykeltræning

Cykeltræning er en sund sport og hvad er bedre end dette kombineret med en absolut fantastisk skøn natur? Mallorca er nemlig en rigtig cykel-ø, hvor både professionelle og motionister fra hele Europa, kommer til øen for at få lårmusklerne trænet.

Hos Flow Fit Mallorca kan du tage med ud og cykeltræne og nyde Mallorcas skønne natur og møde nye bekendtskaber blandt ligesindet. Holdene vil være delt op i niveau, med hver sin guide. Vi cykler på racercykler, som kan lejes på stedet.

 

Vandreture

Vandreture på Mallorca er det oplagte sted for dig der elsker naturen. Mallorca har over 300 solbeskinnede dage om året kombineret med enestående landskaber og charme.

Hos Flow Fit Mallorca tager vi dig med ud på nogle af de populære og helt igennem fantastiske vandreruter med den smukkeste natur, du kan forestille dig. Pak vandreskoene og vær klar på nogle hyggelige timer, sammen med andre natur- og vandreentusiaster.

 

Referencer

Det siger vores gæster

Flow Fit Mallorcas lokation i Puerto Pollensa er fantastisk og området er super godt til triatlon træning. Jeg kommer helt sikkert igen! Jeg skar, det år, betydelige minutter af min Ironman tid.

Mads Korsager

Ironman, 38 år og far

Vi tog afsted hele familien inklusiv svigerforældre. Det var en helt igennem fantastisk træningslejr med Flow Fit Mallorca.

Kim Stokholm

Ironman, 42 år og far til 2

Flow Fit Mallorca stod for transport, ophold, cykler & en unik gourmetmiddag. Alt sammen er med til skabelsen af en fantastisk cykeloplevelse på Mallorca. Alt klappede perfekt! Vi kommer retur igen næste år. Stor anerkendelse af et godt stykke arbejde.

Siigurd.dk

Netværksgruppe

Tak for en super dejlig uge Flow Fit Mallorca. Det har været så lærerigt, sjovt og udfordrende. The Pink Ladies vender frygteligt retur før I ved det.

Trine, Tine, Tina og Jeanette

Pink Ladies

Flow Fit Mallorca

Tlf.: +45 28 49 52 05

Email: info@flowfitmallorca.com

Rejsegarantifonden nr. 2727

Rejsebetingelser

Sitemap

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!