Ring +45 36 99 01 39 info@flowfitmallorca.com

GRUPPEREJSER

GRUPPEREJSER

GRUPPEREJSER

I UGERNE 12-13-14-15-16-17

Hos Flow Fit Mallorca skræddersyer vi gerne jeres ultimative klub- eller virksomhedstur, helt efter jeres behov og ønsker.

GRUPPEREJSER HOS FLOW FIT MALLORCA

Triatlon- og cykelklubber

Hos Flow Fit Mallorca skræddersyer vi gerne en samlet grupperejse, så den passer til klubbens og deltagernes behov
Vi kan tilbyde jer en fed træningsuge med dygtige trænere og guider, eller I kan selv stå for jeres træning.

I bliver indlogeret i nyere renoverede lejligheder og kan spise jeres tilvalgte morgenbuffet eller halvpension på nærtliggende hotel, som vi samarbejder med.

Ønsker I selv at stå for fly, er i velkomne til det, ellers har vi et lille udvalg af flymuligheder, der kan tilkøbes den samlede pakkerejse. Vi drøfter det hele sammen med jer, så vi kan sammensætte den helt perfekte rejse til din klub.

Virksomheder

Hos Flow Fit Mallorca skræddersyer vi gerne en samlet pakkerejse der passer til netop jeres virksomhed og dens medarbejdere.
Vi kan tilbyde en fed træningsuge med dygtige trænere og guider, eller I kan selv stå for jeres træning.

I bliver indlogeret i nyere renoverede lejligheder og kan spise jeres tilvalgte morgenbuffet eller halvpension på nærtliggende hotel, som vi samarbejder med.

Ønsker i selv at stå for fly, er i velkomne til det, ellers har vi et lille udvalg af flymuligheder, der kan tilknyttes den samlede pakkerejse.

Alt sammen noget vi drøfter med jer, så vi kan sammensætte den helt perfekte virksomhedsrejse til jer.

Bo på Flow Fit Mallorca Hotellet

Som gruppe bliver I indlogeret på det skønne Flow Fit Mallorca hotel, der ligger i Puerto Pollensa på Mallorcas nordøstlige kyst. 10 km. fra bjergkæden, 6 km. fra løbestadion og direkte ned til stranden.
Hotellet består af 54 lejligheder med plads til 4 personer i hver. Lejligheden er udstyret med et soveværelse med 2 enkeltsenge og stue/køkken med spisebord, udstyret køkken, samt sovesofa, hvor der kan sove 2 personer.
Der er en tilhørende lille balkon/terrasse med cafebord og 2 stole til alle lejligheder.
Referencer
Det siger vores gæster
Flow Fit Mallorcas lokation i Puerto Pollensa er fantastisk og området er super godt til triatlon træning. Jeg kommer helt sikkert igen! Jeg skar, det år, betydelige minutter af min Ironman tid. Mads Korsager

Ironman, 38 år og far

Vi tog afsted hele familien inklusiv svigerforældre. Det var en helt igennem fantastisk træningslejr med Flow Fit Mallorca. Kim Stokholm

Ironman, 42 år og far til 2

Flow Fit Mallorca stod for transport, ophold, cykler & en unik gourmetmiddag. Alt sammen er med til skabelsen af en fantastisk cykeloplevelse på Mallorca. Alt klappede perfekt! Vi kommer retur igen næste år. Stor anerkendelse af et godt stykke arbejde. Siigurd.dk

Netværksgruppe

Tak for en super dejlig uge Flow Fit Mallorca. Det har været så lærerigt, sjovt og udfordrende. The Pink Ladies vender frygteligt retur før I ved det. Trine, Tine, Tina og Jeanette

Pink Ladies

Flow Fit Mallorca

Tlf.: +45 28 49 52 05

Email: info@flowfitmallorca.com

Rejsegarantifonden nr. 2727

Rejsebetingelser

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!