Ring +45 28 49 52 05 info@flowfitmallorca.com

Michaels oplevelse på træningslejr med Flow Fit Mallorca

Michael Bach, 27 år. Michael er tidligere deltager på Flow Fit Mallorcas langdistance træningslejr i 2017.

 

Han giver her et par gode råd og anbefalinger til kommende gæster i 2018

 

 

Fortæl kort om dig selv og din erfaring inden for triatlon og/eller cykelsport?

Jeg har dyrket triatlon organiseret i 3 sæsoner ved (Esbjerg Tri- og Multisport). Før det løb og cyklede jeg bare på motionsplan.

 

Tog du selv afsted eller sammen med andre?

Jeg tog afsted med 3 andre fra min klub, da jeg havde hørt godt om Flow Fit Mallorca og Lasse. Det var fedt at være afsted som en gruppe på fire mand, selvom vi var og er på forskellige fysiske niveauer. Det var lige så meget fællesskabet i deltagergruppen på de daglige svømme, cykel og løbetræninger, der var fedt. Det var fedt at tage afsted som gruppe, men jeg ville heller ikke tøve med at anbefale sådan en tur, hvis du tager afsted alene.

 

Hvad fik du ud af at være på træningslejr?

Først og fremmest masser af træning, langt mere end jeg havde fået lavet derhjemme med hverdagens “udfordringer” (forstået: arbejde, arrangementer, huslige pligter mm).
Jeg fik finpudset lidt på OW-teknikkerne inden sæsonen rigtig kom i gang samt viden fra de forskellige foredrag blandt andet om træning og ernæring/energiindtag. Generelt var motivationen for at træne på Mallorca enorm stor. Det at mødes med ligesindede og kunne fokusere 110% på at gennemføre træningerne, var fantastisk, man følte sig helt professionel. Det eneste man skulle sørge for, var at være klar til træning, få fyldt depoterne ved aftenbuffeten og få sovet 😉
Gennem fællesskabet fik jeg flere bekendtskaber i det danske tri-samfund, folk man senere i sæsonen hilser på inden, under eller efter et race – fedt!

 

Hvorfor valgte du at tage på træningslejr på Mallorca og ville du anbefale andre at gøre det?

Jeg tog til Mallorca på grund af anbefalinger fra tidligere deltager, det gode vejr som sikrede optimale rammer for masser af kilometer på cyklen samt det ovenstående punkt. Det at have en uge eller mere, hvor fokus kun er på at træne, i fantastiske omgivelser med engagerede trænere og deltager – DET SKAL BARE PRØVES.

 

Hvis du skal give et råd til en kommende deltager der tager på træningslejr på Mallorca, hvad skulle det så være?

GLÆD JER! Alt efter fokusområde og niveau er det en fordel at være i en god form inden du tager afsted, da du derved får mest ud af tiden på øen/træningslejren.

 

Referencer

Det siger vores gæster

Flow Fit Mallorcas lokation i Puerto Pollensa er fantastisk og området er super godt til triatlon træning. Jeg kommer helt sikkert igen! Jeg skar, det år, betydelige minutter af min Ironman tid.

Mads Korsager

Ironman, 38 år og far

Vi tog afsted hele familien inklusiv svigerforældre. Det var en helt igennem fantastisk træningslejr med Flow Fit Mallorca.

Kim Stokholm

Ironman, 42 år og far til 2

Flow Fit Mallorca stod for transport, ophold, cykler & en unik gourmetmiddag. Alt sammen er med til skabelsen af en fantastisk cykeloplevelse på Mallorca. Alt klappede perfekt! Vi kommer retur igen næste år. Stor anerkendelse af et godt stykke arbejde.

Siigurd.dk

Netværksgruppe

Tak for en super dejlig uge Flow Fit Mallorca. Det har været så lærerigt, sjovt og udfordrende. The Pink Ladies vender frygteligt retur før I ved det.

Trine, Tine, Tina og Jeanette

Pink Ladies

Flow Fit Mallorca

Tlf.: +45 28 49 52 05

Email: info@flowfitmallorca.com

Rejsegarantifonden nr. 2727

Rejsebetingelser

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!