Ring +45 28 49 52 05 info@flowfitmallorca.com

SUP (Stand Up Paddle)

SUP (stand up paddle)

SUP (stand up paddle)

En del af aktivitetsplanen hos Flow Fit Mallorca

SUP (Stand Up Paddle) med Flow Fit Mallorca

Er du klar på at prøve kræfter med SUP sammen med Flow Fit Mallorca?

Hos Flow Fit Mallorca vil SUP være en del af aktivitetsplanen i ugerne 14 – 15 – 16 og 17. Har du endnu ikke prøvet stand up paddle, så er det helt sikkert noget, du godt kan begynde at glæde dig til.

På stranden gør vi klar, med først en introduktion, inden vi selv skal prøve kræfter med balancen. Stranden ligger kun 5 min. gang fra Flow Fit Mallorca hotellet.

Flow Fit Mallorca står klar med alt udstyret og det eneste du skal sørge for, er at have svømmetøjet på. Det er vigtigt at du kan svømme.

Kom og vær med til et par hyggelige timer på vandet med grin, hyggelig samvær og måske nye bekendtskaber.

Lidt om SUP (Stand Up Paddle)

SUP er blevet den helt store trend inden for vandsport og stammer oprindeligt fra Hawaii, hvor den er vokset ud fra surferkulturen. I dag findes der både konkurrencer og mesterskaber i SUP.

SUP står for Stand Up Paddle og er en form for surfing, hvor personen står på et board med en paddel, som både bruges til at navigere og komme frem ad med.

Stand up paddle er træning for hele kroppen. Det er muskeltræning kombineret med konditionstræning. Når du står alene på dit SUP board, kan du selv bestemme, hvor hårdt det skal være.

SUP er i modsætning til mange andre surf-discipliner forholdsvis nem at lære.

Referencer

Det siger vores gæster

Flow Fit Mallorcas lokation i Puerto Pollensa er fantastisk og området er super godt til triatlon træning. Jeg kommer helt sikkert igen! Jeg skar, det år, betydelige minutter af min Ironman tid.

Mads Korsager

Ironman, 38 år og far

Vi tog afsted hele familien inklusiv svigerforældre. Det var en helt igennem fantastisk træningslejr med Flow Fit Mallorca.

Kim Stokholm

Ironman, 42 år og far til 2

Flow Fit Mallorca stod for transport, ophold, cykler & en unik gourmetmiddag. Alt sammen er med til skabelsen af en fantastisk cykeloplevelse på Mallorca. Alt klappede perfekt! Vi kommer retur igen næste år. Stor anerkendelse af et godt stykke arbejde.

Siigurd.dk

Netværksgruppe

Tak for en super dejlig uge Flow Fit Mallorca. Det har været så lærerigt, sjovt og udfordrende. The Pink Ladies vender frygteligt retur før I ved det.

Trine, Tine, Tina og Jeanette

Pink Ladies

Flow Fit Mallorca

Tlf.: +45 28 49 52 05

Email: info@flowfitmallorca.com

Rejsegarantifonden nr. 2727

Rejsebetingelser

Sitemap

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!