Ring +45 28 49 52 05 info@flowfitmallorca.com

SUP (stand up paddle)

SUP (stand up paddle)

SUP (stand up paddle)

En del af aktivitetsplanen hos Flow Fit Mallorca

SUP (stand up paddle) med Flow Fit Mallorca

Er du klar på at prøve kræfter med SUP (stand up paddle) sammen med Flow Fit Mallorca?

Hos Flow Fit Mallorca vil SUP være en del af aktivitetsplanen i sæsonen 2019 i ugerne 14 – 15 – 16 – 17. Har du endnu ikke prøvet stand up paddle, så er det helt sikkert noget, du godt kan begynde at glæde dig til.

På stranden gør vi klar, med først en introduktion omkring stand up paddle, inden vi selv skal prøve kræfter med balancen. Stranden ligger kun 5 min. gang fra Flow Fit Mallorca hotellet i Puerto Pollensa på Mallorcas fantastiske nordøstlige kyst.

Flow Fit Mallorca står klar med alt udstyret og det eneste du skal sørge for, er at have svømmetøjet på. Det er vigtigt at du kan svømme, for at du kan være med til stand up paddle.

Kom og vær med til et par hyggelige timer, med grin, sjov, samvær og mød nye bekendtskaber sammen med Flow Fit Mallorca.

Lidt om SUP (stand up paddle)

SUP er blevet den helt store trend inden for vandsport og stammer oprindeligt fra Hawaii, hvor den er vokset ud fra surferkulturen. Idag findes der både konkurrencer og mesterskaber i SUP.

SUP står for Stand Up Paddle og er en form for surfing, hvor du står på et board med en paddel, som du både bruger til at navigere og komme frem med.

Stand up paddle er træning for hele kroppen. Det er muskeltræning kombineret med konditionstræning. Når du står alene på dit SUP board, kan du selv bestemme, hvor hårdt det skal være.

SUP er i modsætning til mange andre surfdiscipliner forholdsvis nem at lære.

Referencer

Det siger vores gæster

Flow Fit Mallorcas lokation i Puerto Pollensa er fantastisk og området er super godt til triatlon træning. Jeg kommer helt sikkert igen! Jeg skar, det år, betydelige minutter af min Ironman tid.

Mads Korsager

Ironman, 38 år og far

Vi tog afsted hele familien inklusiv svigerforældre. Det var en helt igennem fantastisk træningslejr med Flow Fit Mallorca.

Kim Stokholm

Ironman, 42 år og far til 2

Flow Fit Mallorca stod for transport, ophold, cykler & en unik gourmetmiddag. Alt sammen er med til skabelsen af en fantastisk cykeloplevelse på Mallorca. Alt klappede perfekt! Vi kommer retur igen næste år. Stor anerkendelse af et godt stykke arbejde.

Siigurd.dk

Netværksgruppe

Tak for en super dejlig uge Flow Fit Mallorca. Det har været så lærerigt, sjovt og udfordrende. The Pink Ladies vender frygteligt retur før I ved det.

Trine, Tine, Tina og Jeanette

Pink Ladies

Flow Fit Mallorca

Tlf.: +45 28 49 52 05

Email: info@flowfitmallorca.com

Rejsegarantifonden nr. 2727

Rejsebetingelser

Sitemap

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!