AKTIV FERIE FOR ALLE

Guidede aktiviteter med dansktalende guider

Vores daglige aktivitetsprogram er planlagt og guidet af vores danske guider. Programmet der varierer fra dag til dag, er spækket med superfede guidede aktiviteter, hvor du får en på opleveren og hvor alle kan være med. Du kan deltage sammen med din familie eller venner eller I kan deltage i hver jeres aktivitet og mødes senere og tage på stranden eller slappe af ved poolen.

Der er mulighed for at leje racercykel direkte igennem os, hvis du skal med på en guidet cykeltræning i Mallorcas smukke natur og bjerge.

Apartments
Apartments

NYHED: AKTIV FERIE FOR BØRNEFAMILIER I PÅSKEFERIEN OG EFTERÅRSFERIEN 2020

Hos Flow Fit Mallorca byder vi alle velkomne og som noget helt nyt præsenterer vi nu Flow Fit Mallorcas børnefamilieuger i uge 15, 16 og 42, hvor der udover vores normale aktivitetsprogram også er et børne/ familieprogram samt vores børneklub Flow Kids for børn mellem 5 og 12 år. I Flow Kids klubben får børnene oplevelser som børneyoga, børneløb, dans, kreative lege og meget mere. Lad vores erfarende børnepersonale tage sig af børnene imens mor og far f.eks. tager med på en guidet cykeltur. Derudover er der gratis Flow Kids t-shirt til alle børn i klubben.

Rejs alene og få nye bekendtskaber

En af de ting Flow Fit Mallorca er kendt for er, at selvom du rejser alene er du aldrig alene, medmindre du ønsker det. Du vil lynhurtigt få nye bekendtskaber og måske endda venskaber for livet.

Apartments

skræddersyet din næste aktiv ferie