AKTIVITETERNE
  

Løb

  

Løb

Når der er løb på programmet (ikke morgenløb, som er beskrevet senere) er der tale om en lidt længere session. Det kan enten være en lidt længere løbetur, løbeteknik, intervaller eller andre øvelser du kan bruge til at forbedre dit løb. Snør løbeskoene og kom med og få sved på panden.

  

BEACH VOLLEY

  

BEACH VOLLEY

Vi spiller i det bløde sand i hold/ grupper. Alle kan være med og spillet opbygges gradvis indtil vi har fundet en vinder. Ta familien og vennerne under armen og se om I kan slå Flow Fit Mallorcas guider.

  

VANDRETUR

  

VANDRETUR

Den smukke natur og Mallorcas bjerge venter på dig. Kom med på en guidet vandretur ud i naturen. Vi går enten ud fra hotellet eller kører hen til vores startpunkt. Der er korte vandreture som er 5-8 km. Og de lange vandreture på 10-15 km.

  

Cykeltræning

  

Cykeltræning

Kom med ud og få frisk luft og sol på kinderne i rigtig godt selskab. Cykeltræningerne er opdelt i hold efter niveau og anført af en guide og vi kører hver dag afsted med A, B, C, D hold.

  

OUTDOOR FITNESS

  

OUTDOOR FITNESS

Du får sved på panden og du får rørt dig på en helt anden måde end du gør ved løb og cykling. Når der er outdoor fitness på programmet, skruer vi op for musikken og bruger egen kropsvægt til træningen. Der vil være forskellige træningsstationer hvor du blandt andet bliver udfordret på din balance samt styrke.

  

KAJAK

  

KAJAK

Det bliver ikke meget smukkere end i kajak på havet ud for Puerto Pollensa. Nyd en tur på vandet med sol, let bølgen og alle de høje bjerge i baggrunden. Vi tager dig med ud på en skøn tur på havet. Her er plads til alle, så tag familien eller vennerne med og nyd denne oplevelse.

  

DAGENS SJOVE INDSPARK

  

DAGENS SJOVE INDSPARK

Kom og se hvad guiderne har fundet på af sjove indspark i dag. Alle kan være med og det er altid sjovt og skide hyggeligt!

  

MINI TRIATHON

  

MINI TRIATHON

Ugens højdepunkt! Triatlon dyst for hele familien. Distancen er 400 m. svømning, 24 km. cykling og 4 km. løb. Vi mødes aftenen inden, hvor rute, regler og praktisk information gennemgås. Der er præmie til hurtigste mand/ kvinde samt stafet hold.

  

Morgenløb

  

Morgenløb

Få en god start på dagen. Du kan enten gå eller jogge en tur på 3-5 km. Der vil være en guide med der løber roligt i tempo ca. 6 min. pr. km. Vi mødes efter turen på stranden til dem der vil have en frisk dukkert inden morgenmaden.

  

YOGA (MORGEN)

  

YOGA (MORGEN)

Yoga giver dig den perfekte start på dagen. Få stille og roligt kroppen i gang efter en god nats søvn. Intensiteten er lav, med fokus på at få strukket kroppens ømme muskler ud til et roligt flow og behageligt musik. Vent med at spise morgenmad til efter timen. Alle kan deltage. Hvis vejret tillader det, tager vi måtterne under armen og laver yoga til solopgang.

  

YOGA (EFTERMIDDAG)

  

YOGA (EFTERMIDDAG)

Yoga er godt for krop og sjæl. Kom og lad dig guide igennem forskellige fantastiske yogastillinger i et tempo og et niveau alle kan være med til. Vi har fokus på at koble åndedrættet sammen med yogastillingerne. Kom med til et blidt yoga flow og ta lidt tid kun for dig selv.

  

Stjerneløb

  

Stjerneløb

Under denne aktivitet bliver du udfordret i at kunne bruge et kort. Hver gruppe får et kort over byen- på kortet er markeret 10 punkter. Find punktet og løs opgaven der hører til. Vinderen er den person/ gruppe der vender først tilbage til receptionen med alle svarene korrekte. Du kan være med i stjerneløbet både som gående og løbende. I Stjerneløbet kræves der ikke et højt kondital, med andre ord, alle kan være med. Der er en præmie til vinderen/vinderne.

  

SUP

  

SUP

Stand Up Paddle er måske en aktivitet du ikke har prøvet før. Men denne mulighed vil du ikke gå glip af. I første omgang skal vi lære at stå og balancere på boardet. Herefter vil vi padle rundt i det krystalklare vand og måske hoppe i og blive kølet af undervejs. En aktivitet fyldt med grin og sjov.

  

Åbenvandssvømning

  

Åbenvandssvømning

Hop en tur i bølgen blå. Om du vil plaske lidt rundt eller øve dig med eller uden våddragt er op til dig. Svømmetræneren vil lave et program til aktiviteten og du har mulighed for at spørge ham til råds og få fif til din åbenvandssvømning.

skræddersyet din næste aktiv ferie