CYKELREJSER

Guidede cykeltræninger hver dag

Lad Flow Fit Mallorca sætte rammerne for din cykelrejse

Mallorca er super smuk og har alt hvad du som cykelrytter længes efter. Du kommer omkring “appelsinboden” og det såkaldte “hullet” som Sa Calobra kaldes blandt cykelfolket og du bliver udfordret samtidigt med at du har det sjovt under solen. Øen er kuperet med mange flotte stigninger men byder også på mindre stejle ruter hvor små hyggelige cafeer står klar med en espresso og en cola. Derudover er Mallorca også kendt som Europas cykelparadis, blandt andet på grund af cykelkulturen, hvor bilisterne er søde til at tage hensyn når du cykler i en grupper eller alene.

Apartments
Apartments

Find et hold der passer til netop dig

Kom med ud og få frisk luft og sol på kinderne i rigtig godt selskab. Cykeltræningerne er opdelt i hold efter niveau og anført af en guide.

Gruppe D og C cykler typisk 40-70 km. Der cykles for at nyde naturen på Mallorca, det aktive liv og fællesskabet samt gode kaffepauser.

Gruppe B cykler typisk 60- 100 km.

Gruppe A cykler typisk også 60-100 km. Nogle ture dog 120-160 km.

Cykelrejse og meget mere

Deltag i alle de guidede cykeltræninger du vil, eller ta turen i bjergene selv. Når du rejser med Flow Fit Mallorca, kan du kombinere din cykelrejse med vores andre aktiviteter såsom yoga, løb, vandring, vandsportsaktiviteter og meget mere alt sammen inkluderet i prisen når du rejser med os.

Lej en racercykel

Du kan vælge at tage din egen cykel med, eller du kan leje en spritny racercykel direkte igennem os.

Apartments

skræddersyet din næste aktiv ferie