Det skal der til, før du kan komme hurtigere i form

Det tager tid at komme i form, og der er ikke noget hurtigt fix. Men hvis du er motiveret og vedblivende, så kan du hurtigt se resultater. Det er dog ikke altid let at være motiveret, og derfor er det en god idé at have en plan. En plan kan være med til at gøre træningen mere effektiv og give bedre resultater. Men hvordan laver man en god træningsplan? Og hvor ofte skal man træne for at se resultater?

Find ud af hvad du vil opnå

Før du kan lave en træningsplan, så skal du finde ud af, hvad du gerne vil opnå. Vil du tabe dig? Vil du styrke din kondition? Eller vil du blot være sundere? Når du ved, hvad du gerne vil opnå, så er det nemmere at lave en plan, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Find en træningscoach Aarhus

Det er ikke alle, der er motiverede nok til at lave en træningsplan selv. Derfor kan det være en god idé at få hjælp udefra. En træningscoach Aarhus kan hjælpe dig med at lave en effektiv træningsplan, der er tilpasset netop dine mål. En træningscoach kan også motivere dig og holde dig på sporet, så du ikke giver op.

Sæt realistiske mål

Det er vigtigt, at du sætter realistiske mål for din træning. Ellers er der stor risiko for, at du bliver skuffet og ender med at give op. Ved realistiske mål så vil du mærke en forbedring efter kort tid, hvilket kan motivere dig til at fortsætte. Sæt derfor mål, som du ved, du kan nå, så du kan se resultaterne og blive motiveret til at fortsætte.

Hvor ofte skal man træne?

Hvor ofte man skal træne kommer an på, hvad du gerne vil opnå. Vil du tabe dig, så skal du træne mindst tre gange om ugen. Vil du opnå en bedre kondition, så skal du træne mindst fire gange om ugen. Det er vigtigt at du hviler imellem træningerne. Ellers kan du risikere at skade dig selv og dermed ikke komme tilbage til træning igen.

Mix din træning

Du skal hele tiden udfordre din krop, så den bliver bedre til at bevæge sig. Men hvordan gør du det? En god løsning er, at du laver en plan for din træning, som du kan følge. Du kan f.eks. lave forskellige øvelser, hvor du f.eks. både løber og styrketræner. På den måde udfordrer du din krop, og den bliver bedre til at bevæge sig.