EVENTS
Apartments

LUKSUS YOGA RETREAT 18-25. APRIL 2020

Tag med Tine på luksus yoga retreat med ophold i Flow Fit Mallorca's lækre penthouse lejligheder. En uge i yogaens tegn med masser af yoga samt meditationer, pranayama teknikker, nymåneceremoni, chakra balance workshop, vandre- og kajakture. Tine er hjertevarm, intuitiv og følende og møder dig lige dér, hvor du er. Hun er uddannet Dynamisk Hatha Yogalærer og Avanceret Hypnoterapuet og finder b.la. inspiration til yogatimerne fra sine rejser til Bali, Mexico og Costa Rica samt i astrologien.

Triatlon træningslejr 18. til 25. april 2020

Ole Stougaard er personlig træner og har specialiseret sig i udholdenhedstræning og triatlon-træning. Kom med på en uges triatlon træningslejr og få rykket formen samtidigt med at du får feedback fra Ole og sparring med andre triatleter. Derudover vil der være eksklusive foredrag og workshops om blandt andet kostoptimering og løbeteknik. På denne træningslejr kan du vælge om du vil bo på Flow Fit Mallorcas Hotel Hobby Club eller Las Velas og der vil være fælles spisning på Hotel Pollensa Park (valgfrit).

Apartments
Apartments

Cykeltræningslejr 25. april til 2. maj 2020

Bo Kamstrup er certificeret cykeltræner og coach og har selv været licensrytter siden 2001. Kom med på 5 -eller 7 dages cykeltræningslejr og få rykket formen under kyndig sparring med Bo Kamstrup. På denne træningslejr kan du vælge om du vil bo på Flow Fit Mallorcas Hotel Hobby Club eller Las Velas og der vil være fælles spisning på Hotel Pollensa Park (valgfrit).

skræddersyet din næste aktiv ferie