HOTELLERNE

Flow Fit Mallorca Hotel Hobby Club

Bo et stenkast fra standen i Port de Pollenca

På Flow Fit Mallorcas Hobby Club hotel byder vi dig velkommen i moderne lejligheder i første række til standen. Lejlighederne har egen terrasse, hvor af nogle af dem har eksklusiv penthouse-terrasse med egen jacuzzi. På hotellet er der en stor swimmingpool med børnepool samt lounge, cafe- og børneområde samt selvbetjenings vaskefaciliteter.

Hotelkomplekset består af 54 lejligheder med et soveværelse samt stue med sovesofa og kan akkommodere op til fire personer. De nyrenoverede lejligheder har fuldtudstyret køkken, wifi, tv, hårtørrer, aircondition (kold/ varm), samt safety box.

Spis ekstra godt med a la carte menu

Når I bor på Flow Fit Mallorcas Hobby Club hotel, kan I tilvælge halvpension bestående af morgenmadsbuffet samt tre retters a la carte aftenmenu (inkl. vand), sammensat af mesterkokken Alberto. Alt sammen i eksklusive rammer på Flow Fit Mallorca restauranten La Marenita 150 m. fra hotellet.

Flow Fit Mallorca Hotel Las Velas

Lejligheder for foden af bjerget i Port de Pollenca

På Flow Fit Mallorcas Las Velas hotel byder vi dig velkommen i et- eller to-værelses lejligheder i et charmerende hotelkompleks med udendørs haveareal og to swimmingpools (en med børnepool) samt 500 meter til stranden.

Hotelkomplekset ligger for foden af bjerget og består af 28 lejligheder med terrasse hvor af nogle af dem har egen tagterrasse med barbecue grill.

Lejlighederne kan akkommodere to voksne og to børn i et-værelseslejlighederne samt fire vokse og to børn i to-værelseslejlighederne. Lejlighederne har en stue med sovesofa, fuldtudstyret køkken, wifi, hårtørrer, TV, aircondition (kold/ varm) og safety box.

Spis godt i buffeten med stort udvalg

Når I bor på Flow Fit Mallorcas Las Velas hotel kan I tilvælge en lækker morgenmadsbuffet eller halvpension (buffet - inkl. vand) på det nærliggende hotel Pollenca Park 300 m. fra hotellet.

skræddersyet din næste aktiv ferie