OM OS

Fra triathlon rejser til aktiv ferie for alle

Flow Fit Mallorca er et familiekoncept startet af Lasse Flyvbjerg i 2015, dengang med fokus på triathlonrejser. Sidenhen har Flow Fit Mallorca vokset sig større og konceptet har udviklet sig til aktiv ferie for alle under sloganet ”oplevelser skaber mennesker”.

Lasse har sammen med sine danske guider drevet rejseselskabet Flow Fit Mallorca alene indtil 2018, men i takt med Flow Fit Mallorcas vokseværk er Tine nu også at finde bag roret samt på destinationen under sæsonen.

Apartments
Apartments

Gæster, good vibes og aktiv ferie for alle

Selvom Flow Fit Mallorca har fået vokseværk, er gæsterne altid i højsædet og vi værner om den unikke Flow Fit Mallorca stemning som gæsterne kender os for.

Vi har skabt et unikt koncept af gratis, guidede aktiviteter hvor alle kan være med – lige fra motionisten til eliten. Gæsterne kan deltage i aktiviteter som er planlagt og udført af kvalificerede guider eller de kan tage et hvil ved poolen og møde nye bekendtskaber.

Der går ikke længe før gæsterne træder ind på et af vores hoteller før de mærker Flow Fit Mallorca-stemning på egen krop og det er blandt andet på grund af denne, at vores gæster vender tilbage år efter år.

Oplevelser skaber mennesker

Vores mål er at give dig og din familie en aktiv ferie oplevelse for livet og sørge for, at når du pakker kufferten for at vende snuden hjemad, er det med oplevelsesrige minder og lidt Flow Fit Mallorca stemning.

Apartments

skræddersyet din næste aktiv ferie